AcasăNews AlertACCIDENT RUTIER - Un copil de 7 ani a fost lovit de...

ACCIDENT RUTIER – Un copil de 7 ani a fost lovit de o masina in zona McDonald’s (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Accidentul rutier s-a petrecut in urma cu cateva minute, la intersectia bulevardul Unirii cu Bulevardul Bucuresti, zona McDonald’s. Din informatiile primite de la fata locului se pare ca o persoana a fost ranita. La fata locului au ajuns de urgenta un echipaj de politie,  precum si un echipaj SMURD care acorda ingrijirile necesare persoanelor implicate in accident.

ACTUALIZARE

“Eu nu am fost la volan, dar  a sarit pur si simplu in fata masinii. Era aici pe bordura asta si imediat a sarit in fata masinii” a declarat conducatoarea autoturismului.

“El s-a aruncat in fata masinii. Era el cu fratele lui si cu sora-sa. Parintii ii trimit aici” au povestit doua femei de etnie rroma.

“Un copil care a fost lasat nesupravegheat de catre parinti s-a angajat in traversarea strazii prin loc loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure. Moment in care este accidentat de catre un autoturism. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a acestuia. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest rezultatul inregistrat fiind zero. In cauza cercetarile continua urmand urmand a se lua masurile legale” a declarat agent principal Andrei Bonte, Biroul Rutier Baia Mare.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚITE-AR MAI PUTEA INTERESA