spot_img
AcasăActualitateACCIDENT PE STADIONUL DIN BAIA MARE | Tiktoker celebru și participant la...

ACCIDENT PE STADIONUL DIN BAIA MARE | Tiktoker celebru și participant la “Puterea dragostei”, dus de urgență la spital

DISTRIBUIȚI

Rafaelo s-a făcut remarcat în urma participării lui la Puterea dragostei, iar de atunci a știut să profite de celebritatea pe care i-a adus-o această emisiune și a ajuns în prezent unul dintre cei mai urmăriți tiktokeri din România. Faima nu l-a ferit, însă, de probleme. De-a lungul ultimilor ani, artistul a fost implicat și în câteva scandaluri la TV, pe care le-a lăsat, însă, în urmă.

Tiktokerul a postat recent mai multe imagini de pe patul de spital și și-a îngrijorat fanii. Ulterior acesta a explicat și ce s-a întâmplat cu el, în încercarea de a-i liniști pe cei care îl urmăresc.

Rafaelo, primul mesaj de pe patul de spital

Se pare că Rafaelo nu traversează acum cea mai bună perioadă din viața lui. Tânărul artist a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, din cauza unui accident pe care l-a suferit în timpul unui meci de fotbal.

Potrivit mesajelor transmise de fostul concurent al emisiunii Puterea dragostei, accidentul a avut loc la Baia Mare, acolo unde a jucat fotbal în scop caritabil, pentru un băiat. Nu își imagina, însă, că va ajunge la spital, cu fractură de claviculă.

„De la fotbal, la spital. Sper ca măcar băiatul pentru care s-a organizat acest meci caritabil să fie bine”, a fost mesajul postat de Rafaelo la scurt timp după accidentul suferit pe terenul de fotbal.

Mai multe despre acest subiect, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA