AcasăActualitate112ACCIDENT MORTAL ÎN BORȘA – A traversat strada fără să se asigure...

ACCIDENT MORTAL ÎN BORȘA – A traversat strada fără să se asigure și a fost lovit în plin de un autoturism

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT MORTAL ÎN BORȘA  Traversarea neregulamentară poate curma într-o clipă viaţa unui pieton. Un accident de circulaţie, produs aseară, la ora 22.25, pe strada A. I. Cuza din Borşa, vine să confirme acest aspect. Verificările poliţiştilor au relevat că un bărbat de 38 de ani, domiciliat în Săcel, care conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul, iar la reintrarea pe banda iniţială de mers a acroşat un pieton, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat sau semnalizat.

Impactul i-a fost fatal pietonului, în vârstă de 69 de ani. Corpul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările.

Poliţiştii recomandă pietonilor să traverseze strada numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colţ de stradă şi doar după o temeinică asigurare. Când traversează prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea lor să se asigure. Este de asemenea foarte important să fie prudenţi pe vreme rea sau întuneric şi pentru a fi vizibili să poarte elemente reflectorizante.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA