AcasăActualitate112ACCIDENT MORTAL / ACTUALIZARE – Cinci români şi-au pierdut viaţa în...

ACCIDENT MORTAL / ACTUALIZARE – Cinci români şi-au pierdut viaţa în urma unui accident în Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT MORTAL  Doi români au murit într-un accident rutier în Marea Britanie. În accidentul produs pe autostrada M6, lângă localitatea Stafford, și-au pierdut viața în total cinci persoane. Accidentul s-a produs la ora locală 4:30 (6:30 – ora României). Patru femei și un bărbat, aflați în aceeași mașină, au murit în urma coliziunii produse într-un autoturism și un camion.

Echipele de salvare care au ajuns la fața locului au încercat să salveze viețile celor cinci persoane, însă toți au fost declarați morți la locul accidentului. Printre victime se numără și doi români, soț și soție, originari din localitatea Tulnici, județul Vrancea. Cei doi erau plecați în Marea Britanie de doi ani și în momentul accidentului, se îndreptau spre muncă, potrivit Monitorul de Vrancea.

O a șasea victimă a accidentului, care se afla de asemenea în autoturism, a fost rănită grav, dar este în stare stabilă.

Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost arestat, fiind considerat vinovat că a provocat accidentul, relatează BBC. O parte a autostrăzii M6, unde s-a produs accidentul, a fost închisă și redeschisă după câteva ore.

ACTUALIZARE

Toți cei cinci oameni care și-au pierdut viața în urma accidentului sunt români. Inițial, a apărut informația că două persoane erau români, însă acum s-a confirmat că toți cei decedați sunt din România.

Misiunea diplomatică română a primit confirmarea din partea autorităţilor de poliţie britanice cu privire la faptul că toţi cei şase pasageri ai autoturismului implicat în accident sunt cetăţeni români.

Aceștia se deplasau pe autostrada M6 într-un autoturism, care a fost acroşat de un camion.

În urma impactului, cinci dintre cetăţenii români au decedat, iar a şasea persoană a fost transportată la o unitate medicală și se află în afara oricărui pericol”, anunță MAE, într-un răspuns la o solicitare Libertatea.

Sursă info și foto.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA