AcasăNews AlertACCIDENT LA HIDEAGA: FENOMENE PARANORMALE? - Localnicii cred că sufletele celor morți...

ACCIDENT LA HIDEAGA: FENOMENE PARANORMALE? – Localnicii cred că sufletele celor morți în accidentele din această zonă provoacă alte accidente

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT LA HIDEAGA  Un nou accident rutier a avut loc azi-dimineață la trecerea cu calea ferată de la intrarea în localitatea Hideaga. La fel ca și în cazul accidentului de ieri, un autoturism a trecut de gardul de protecție și s-a răsturnat pe plafon în afara părții carosabile. Din fericire, persoanele din autoturism au scăpat cu viață.

Zeci de accidente au avut loc în exact același loc în ultimii ani, existând și cazuri în care persoanele aflate în autoturismele implicate în accidente să nu supraviețuiască.

Din mai multe considerente și pentru faptul că multe din accidente se petrec când afară e întuneric, localnicii cred că locul este blestemat. Mai mult, aceștia dau vina pe spiritele celor morți în accidentele rutiere petrecute în zonă, spunând că acestea caută constant să producă accidente, cerând alte suflete.

Nu putem spune dacă este într-adevăr vorba de ceva paranormal la mijloc ori o simplă coincidență. Cert este, însă, că foarte multe accidente se produc în acest loc iar autoritățile trebuie să ia măsuri urgente în acest caz.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA