spot_img
AcasăActualitate112ACCIDENT ÎNGROZITOR – O femeie a căzut în casa liftului unui bloc

ACCIDENT ÎNGROZITOR – O femeie a căzut în casa liftului unui bloc

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT ÎNGROZITOR  în Ploiești. O femeie a căzut în casa liftului, după ce s-a prăbușit de la aproape cinci metri. Incidentul grav a avut loc într-un bloc din Ploiești, unde medicii au fost chemați de urgență. Victima a fost rănită în zona capului și a fost transportată la spital, anunță ziarulincomod.ro.

 

Femeia, în vârstă de 55 de ani, se întorcea acasă, împreună cu soțul ei. Au vrut să ia liftul pentru că amândoi locuiesc la etajul șase. Ascensorul însă nu funcționa, așa că au decis să urce pe scări.

O femeie a căzut în casa liftului, după ce a vrut să vadă de ce nu funcționează ascensorul. La primul etaj, femeia a observat că ușa liftului era deschisă. Fără să se uite, a făcut doar un pas și atunci s-a prăbușit în gol de la aproape cinci metri.

Îngrozit, soțul victimei a sunat la 112 ca să ceară ajutor. La fața locului au fost trimise de urgență două echipaje de pompieri. Militarii au reușit s-o scoată din casa liftului.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești. Medicii spun că femeia și-a spart capul, și-a rupt piciorul stâng și s-a ales cu mai multe zgârieturi.

Sursă info.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA