spot_img
AcasăActualitate112ACCIDENT ÎNFIORĂTOR - Un șofer a fost prins între două mașini, ca într-o...

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR – Un șofer a fost prins între două mașini, ca într-o menghină

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR Un accident pe cât de stupid pe atât de înfiorător s-a întâmplat joi, 21 septembrie, pe DN 69, drumul ce leagă Aradul de Timișoara, la ieșire din comuna Șagu înspre Vinga.

Unul dintre șoferii implicați în accidentul ce s-a petrecut în jurul orei 13:30 se află în stare foarte gravă, după ce a fost prins ca într-o menghină între două autoturisme, el fiind în acest moment sub lupa medicilor, scrie Aradon.

Din informațiile deținute, se pare că primul șofer, cel rănit foarte grav, se afla la volanul autoturismului Ford și se deplasa înspre Vinga când, într-o curbă, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, s-a răsucit puțin și a ajuns cu cea mai mare parte a autoturismul răsucit în afara carosabilului.

Șoferul s-a dat jos, a montat triunghiul reflectorizant și a dat un telefon pentru a-și chema ajutoare.

Fatidicul din nefericire a lucrat în cel mai grotesc mod. Chiar în timp ce vorbea la telefon, un alt șofer, aflat la volanul unui Renault, venea dinspre Vinga înspre Șag.

Când a ajuns în curba unde se afla celălalt autoturism care a derapat, tot din cauza vitezei și a neadaptării acesteia la carosabilul umed, a început să derapeze.

Șoferul nu a reușit să îndrepte mașina care s-a răsucit și a intrat, cu viteză, direct în celălalt autoturism.

Din nefericire, între cele două mașini a fost surprins primul șofer care a suferit răni foarte grave.

„Starea pacientului surprins între cele două autoturisme este foarte gravă. A suferit politraumă cu traumatism sever toraco-abdominal, posibil cu ruptură de organe interne, cu hipoestezie pe membru inferior (nu își simțea un membru inferior).

Pacientul a fost stabilizat și transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Celălalt șofer a suferit un traumatism cranian minor, în cazul lui rănile nefiind grave”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul Medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA