AcasăActualitate112ACCIDENT ÎNFIORĂTOR LA HUNEDOARA - Trei muncitori care lucrau la un pod...

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR LA HUNEDOARA – Trei muncitori care lucrau la un pod de cale ferată, ucişi de un deal care s-a surpat peste ei

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR LA HUNEDOARA În zona Peștera Bolii (Bănița) au fost surprinși de un mal de pământ trei muncitori din cadrul unei societăţi din Oneşti care executau lucrări la un pod de cale ferată.

La fata locului au fost deplasate 2 autospeciale de stingere cu module de descarcerare și o ambulantă SMURD.

A fost alertat un echipaj de salvatori care actioneaza cu un container multirisc (cu accesorii de descarcerare grea, asigurare si stabilizare, care permit derularea misiunilor de cautare-salvare in medii greu accesibile).

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a spus că şansele de salvare a celorlalţi muncitori sunt foarte mici.

„Unul a fost recuperat, este declarat decedat. Ceilalţi doi încă nu sunt recuperaţi, dar şansele de salvare a lor sunt foarte mici”, a spus Arafat.

„Din păcate, cele trei victime au decedat. Cei trei muncitori executau o lucrare la un pod al CFR, când au fost surprinşi de prăbuşirea unui mal de pământ. În cauză vom deschide o anchetă pentru accident colectiv de muncă”, a explicat inspectorul şef al ITM Hunedoara.

Potrivit primelor date ale ITM Hunedoara, muncitorii erau angajaţi ai unei firme din Oneşti, judeţul Bacău, inspectorii de muncă efectuând verificările necesare în asemenea situaţii.

Prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely, a declarat că la faţa locului sunt deplasate utilaje şi echipe de intervenţie pentru degajarea victimelor de sub pământul şi a rocilor care au căzut peste ele. O primă victimă a fost scoasă de sub malul de pământ, iar medicii i-au confirmat, oficial, decesul.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA