AcasăActualitate112ACCIDENT GRAV ÎN VASLUI – Un bărbat a ajuns în comă după...

ACCIDENT GRAV ÎN VASLUI – Un bărbat a ajuns în comă după o cursă de căruțe terminată prost

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT GRAV ÎN VASLUI   Un căruțaș din Bârlad (județul Vaslui) și vecinul său au ajuns la spital, după ce au căzut victime a unui accident rutier. Totul s-a petrecut în timpul unei curse între căruțe. Martorii spun că unul dintre bărbați și-a biciuit groaznic calul, pentru a-l obliga să alerge cu o viteză mai mare, cu scopul de a întrece o altă căruță. Animalul nu a mai îndurat durerea și a pornit într-o goană nebună, nemaiputând să fie oprit, scrie observator.tv.

La un moment dat, din cauza vitezei, una din roțile căruței a urcat pe trotuar, iar cei doi bărbați au fost aruncați din vehiculul cu tracțiune animală direct în șanț. La fața locului au sosit două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, care i-au preluat pe cei doi și i-au dus la un spital din Bârlad.

În urma investigațiilor medicale, inclusiv cu computerul tomograf, diagnosticul pus de medici în cazul proprietarului căruței a fost de comă de gradul I-II, suspiciune de fractură de coloană și îmbibație alcoolică, motiv pentru care a fost transferat la Iași. Vecinul său s-a ales cu leziuni mai ușoare, diagnosticul pus de medici fiind de traumatism la șoldul stâng.

Calul a scăpat nevătămat.

 

Sursă info: Libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA