AcasămodeleACCIDENT FATAL - Un bărbat a murit după ce a fost lovit...

ACCIDENT FATAL – Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină condusă de un român stabilit în Belgia

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT FATAL Circulația între Bistrița și Beclean, în zona dintre Șieu Măgheruș și Podirei se desfășurat cu dificultate după ce un pieton a fost lovit de o mașină.

ACCIDENT FATAL Spre locul accidentului au pornit mai multe autospeciale de poliție, dar și autospeciala SMURD, de Terapie Intensivă din Bistrița.
Pietonul a decedat cu toate eforturile făcute de medicii SMURD. Este vorba despre un bărbat de 75 de ani din Chintelnic care a ieșit din lanul de porumb direct în șosea, fără să se asigure.
Bărbatul a ieșit în drum și a fost lovit în plin de o mașină condusă de un bărbat stabilit în Belgia care s-a întors acasă în vacanță, la Suceava, împreună cu soția însărcinată și cu cei doi copii pe care îi au, doi băieți de 10 și 3 ani…
În urma impactului nimeni din mașină nu a fost rănit, șoferul povestind că l-a văzut pe bărbat în ultima clipă, cum iese din lanul de porumb cu o plasă și un topor în mână și încearcă să treacă drumul național fără să se uite nicio o secundă dacă sunt sau nu mașini pe șosea.
Șoferul este un bărbat de 38 de ani, polițiștii stabilind că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.
La fața locului a ajuns și autospeciala de la Medicina Legală pentru a prelua trupul bărbatului. (bistriteanul.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA