spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICACCIDENT DE MUNCĂ - Unui muncitor din Vișeu de Sus i-a fost...

ACCIDENT DE MUNCĂ – Unui muncitor din Vișeu de Sus i-a fost smuls brațul într-o mașinărie de tocat lemne

DISTRIBUIȚI

Incident grav sâmbătă într-o firmă de prelucrare a lemnului din Vișeu de Sus. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost la un pas de moarte, după ce și-a prins mâna într-o mașinărie de tocat lemne. Viața i-a fost salvată de medicii de la secția Chirurgie a Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus. 

Bărbatul în vârstă de 30 de ani muncea la o firmă arhicunoscută în orașul Vișeu de Sus. La un moment dat hainele unui muncitor s-au agățat într-o mașină de tocat lemn. Imediat brațul drept i-a fost tras în respectiva mașinărie. Muncitorul a strigat după ajutor. Colegii acestuia au reușit să oprească utilajul însă era prea târziu pentru brațul bărbatului. Acesta pur și simplu a fost făcut ferfeliță. Din cauza durerii atât de mari muncitorul a rămas și fără câțiva dinți.

Victima a fost preluată imediat de un echipaj al Ambulanței Vișeu de Sus și a fost dus la Spitalul Orășenesc din localitate. Medicii de la Chirurgie au intrat în operație. I-au salvat viața, însă brațul drept i-a fost amputat de deasupra cotului. Muncitorul a pierdut și foarte mult sânge motiv pentru care au fost aduse pungi cu sânge A2 pozitiv care i-au fost administrate de la Spitalul din Borșa.

Nu știm dacă până în acest moment firma a anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș despre acest incident. Cert este faptul că din sursele noastre se pare că muncitorul ar fi fost angajat în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Vom reveni cu detalii

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA