spot_img
AcasăActualitate112ACCIDENT DE MUNCĂ – Un bărbat din Iași a murit după ce...

ACCIDENT DE MUNCĂ – Un bărbat din Iași a murit după ce a căzut de pe turla bisericii

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT DE MUNCĂ  la Mitropolia din Iași. Un bărbat a murit după ce căzut de pe turla bisericii. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp. Bărbatul lucra pentru reabilitarea lăcașului de cult. La un moment dat s-a urcat pe schelă și într-o clipă de neatenție s-a dezechilibrat. Muncitorul a căzut de la aproape 10 metri, iar impactul cu solul i-a fost fatal.

 

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, lucra de mai mulți ani ca dulgher. În ultimele zile, trebuia să reabiliteze turla Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. A trebuit să se urce pe o schelă și, la un moment dat, s-a dezechilibrat. Colegii săi au avut parte de-o imagine de coșmar, după ce l-au văzut că muncitorul a căzut în gol de la aproape 10 meri înălțime, relatează ziaruldeiasi.ro

Accident de muncă la Mitropolia din Iași. Muncitorul n-a avut nicio șansă de supraviețuire.

Oamenii, care au văzut scena șocantă, au sunat de urgență la 112. Medicii chemați la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost zadarnice. Bărbatul s-a stins din cauza rănilor grave provocat în urma impactului violent cu solul.

Acum, incidentul urmează să fie anchetat ca accident de muncă de către Inspectoratul Teritorial de Muncă. Specialiștii vor stabili că muncitorul lucra legal și dacă era echipat special pentru a munci la înălțime.

Sursă info și foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA