AcasăActualitate112ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN CLUJ – Un alpinist utilitar a căzut de...

ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN CLUJ – Un alpinist utilitar a căzut de pe o clădire

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN CLUJ  Un alpinist utilitar a căzut luni după masă, de pe o clădire, în Piaţa 1 Mai din Cluj-Napoca, paramedicii SMURD acordându-i în scurt timp primul ajutor. Alpinistul utilitar era conştient în momentul în care a fost trimis la UPU Cluj.

„Am intervenit cu echipajul de terapie intensivă mobilă şi cu o autoplatformă de lucru la înălţime. Alpinistul a căzut în gol, însă fiind asigurat cu cordiţa de salvare, nu a căzut pe pământ, fiind bocat undeva la un metru înălţime, deci nu a căzut să se lovească, l-a oprit coarda de asigurare.

El folosea o cordiţă de lucru şi încă una pentru asigurare. Se pare că punctul de ancorare al celei de lucru a cedat, el căzând în gol până când a fost preluat de cordiţa de salvare. Nu a căzut, nu a avut contact cu solul pentru că a rămas agăţat în aceasta. A avut posibilă fractură de membru superior şi a fost transportat de către colegii noştri la UPU, în stare conştientă, se putea vorbi cu el, colabora“, a spus, conform monitorulcj.ro, Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA