spot_img
AcasăNews AlertAccident de munca in Baia Mare

Accident de munca in Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident de munca mortal s-a inregistrat  in aceasta dimineata, 11 august, la Merisor, in incinta statiei de betoane a societatii Siromex Construct. Un angajat al firmei a cazut de la o inaltime de aproximativ sapte metri, dupa ce s-a urcat pe un cos de betoane pentru a-l curata. Zeci de minute a incercat echipajul SMURD sosit la fata locului sa-l resusciteze pe barbat. Efortul lor a fost zadarnic.

Barbatul era din Cicarlau, avea 44 de ani si multi ani vechime la firma Siromex Construct, potrivit spuselor colegilor sai. In jurul orei 7.00, acesta a urcat pe un cos de betoane pentru a-l curata, insa s-a dezechilibrat si a cazut de pe scara, de la mai bine de 7 metri inaltime, zdrobindu-se de caldaram.

Un echipaj SMURD a fost chemat sa-i acorde ajutor, medicii incercand 40 de minute sa-l resusciteze. Muncitorul a suferit rani extrem de grave, teasta zdrobindu-i-se de beton. Barbatul insa a decedat.

„A fost gasit in stop cardio-respirator, s-au instituit manevrele de resuscitare cardio-pulmonara si, dupa 40 de minute de resuscitare, am fost nevoiti sa il declaram decedat”, a declarat Remus Mitre, medic in cadrul SMURD.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA