spot_img
AcasăEvenimentACCIDENT DE MUNCĂ ÎN BAIA MARE - Un muncitor a ajuns cu...

ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN BAIA MARE – Un muncitor a ajuns cu arsuri grave la spital după ce i s-au aprins hainele în timp ce folosea flexul (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN BAIA MARE Caz șocant în Baia Mare pe bulevardul București din Baia Mare. Unui muncitor i s-a aprins hainele în timp ce tăia cu flexul o bară metalică.

Un coleg de muncă i-a sărit în ajutor și a reușit să stingă focul.

Bărbatul angajat de un an și opt luni la firma respectivă a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, conform jurnalistului Vasile Dale.

“Pacientul are arsuri pe 42% din suprafață corporală. S-a intrat cu el în sala de operație de la chirurgie plastică pentru a se face toaletarea și primele îngrijiri. Se va solicită transferul lui la Spitalul de Arși. Nu este foarte bine” a declarat dr. Vasile Pop, director interimar Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

“Serviciul de securitate al firmei la care s-a produs accidentul ne-a comunicat că un lucrător în vârstă de 59 de ani în timp ce tăia cu flexul o bară metalică din cauza scanteilor degajate i s-a aprins îmbrăcămintea. Acesta a încercat să își stingă hainele, nu reușește, este ajutat de un coleg care până la urmă a stins focul.

Dar el a suferit arsuri mari pe corp dar și arsuri ale cailor respiratorii. Victima a fost dusă la Spitalul Județean din Baia Mare pentru primul ajutor.

Cercetarea evenimentului o face serviciul de protecție al firmei și în funcție de evoluția victimei ITM va demara propria cercetare” a declarat Mircea Onea, purtător de cuvânt ITM Maramureș.

sursa info şi video Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA