AcasăActualitate112ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN DÂMBOVIȚA - Un bărbat a murit după ce...

ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN DÂMBOVIȚA – Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN DÂMBOVIȚA  Un bărbat a murit pe un șantier în Gura Şuţii, județul Dâmbovița, în timp ce săpa un șanț de canalizare. Malul de pământ s-a surpat peste el, iar omul nu a avut nicio șansă. Incidentul șocant este acum anchetat de Poliție și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița.

Muncitorul de 33 de ani era din Filipeştii de Pădure, jud. Prahova şi era angajat la o firmă care executa lucrări pentru introducerea sistemului de canalizare în comuna dâmboviţeană Gura Şuţii, informează cronica-gaestiului.ro.

Bărbatul săpa un șanț de canalizare, iar, într-o clipă fatidică, malul s-a prăbușit peste el. Colegii săi, care au asistat la scena înfiorătoare, au sunat la 112. Ambulanța chemată de urgență nu l-a mai putut salva. Muncitorul a murit sufocat, sub malul de pământ.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița va demara o anchetă pentru a stabili dacă firm se face vinovată de moartea angajatului. Totodată, polițiștii investighează cazul şi au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Astfel de accidente au loc tot mai des pe șantierele din țară. În august, doi muncitori din Vâlcea au fost prinși sub un mal de pământ. Unul dintre ei a fost scos la suprafață mort.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA