Acasă Actualitate ACCIDENT LA SCHI - Băimăreancă salvată de  jandarmii montani la Şuior

ACCIDENT LA SCHI – Băimăreancă salvată de  jandarmii montani la Şuior

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT LA SCHI Membrii patrulei de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior, aflându-se luni, 6 februarie, în serviciul de patrulare în zona pârtiei de schi Şuior I, au observat o persoană de sex feminin, întinsă pe pârtie, care acuza dureri puternice la umărul stâng.

ACCIDENT LA SCHI Urmare a activităţilor specifice desfăşurate de jandarmii montani, persoana a fost identificată, în vârstă de 57 ani, din municipiul Baia Mare.

Jandarmii montani împreună cu reprezentanţii Salvamont au acordat primul ajutor victimei prin imobilizarea braţului stâng şi au dus persoana cu akia la baza pârtiei.

Femeia a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la Spitalul Constantin Opriş din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale specializate.

Jandarmii montani maramureşeni recomandă ca în cazul în care sunteţi victima unui accident pe pârtia de schi sau martorii săvârşirii unor fapte de natura antisocială sau fapte de natura să tulbure liniştea publica, să se  solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă ‘112’ sau să vă adresaţi direct echipajelor de jandarmi montani prezente în zonă.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA