spot_img
AcasăLifestyleAccesorii și ustensile pentru manichiuri și alte produse interesante!

Accesorii și ustensile pentru manichiuri și alte produse interesante!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Există magazine online în România care își impresionează clienții zi de zi, în mod constant. Este vorba despre companiile care au investit foarte mult timp și foarte multă pasiune în ceea ce fac și care doresc să își impresioneze în mod plăcut clienții, în adevăratul de sens al cuvântului.

Enails.ro este unul din aceste magazine online și îl recomandăm cu încredere oricărei persoane sau companii interesate de domeniul îngrijirii unghiilor.

Oferta Enails.ro conține peste 1000 de produse de actualitate!

În acest caz este vorba despre o ofertă impresionantă care vă poate fi utilă în orice moment. Enails.ro comercializează cu succes, peste 100 de soluții pregătitoare pentru manichiuri, acetone, soluții degresante, uleiuri pentru cuticule, etc., peste 100 de tipuri de gel pentru construcție, geluri color, peste 650 de tipuri de oje semipermanente, toată gama de decoruri pentru unghii și tatuaje, toate tipurile de accesorii pentru unghii și ustensile, produse Everin, foarte multe tipuri de aparate moderne (lămpi UV sau LED, freze electrice, lămpi pentru birou, dezinfectante profesionale, sterilizatoare, aspiratoare pentru praf, etc.).
Toate produsele sunt de actualitate maximă, ele fiind folosite în foarte multe saloane profesionale de manichiuri în întreaga lume. Este vorba despre produse marca EVERIN, CANNI, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Locul de unde puteți cumpăra orice tip de accesoriu pentru manichiuri!

Nu doar de produsele principale avem nevoie atunci când dorim să ne îngrijim unghiile, inclusiv accesoriile sunt foarte utile, mai ales cele de bună calitate. Oferta Enails.ro include absolut toate categoriile de accesorii pentru manichiuri: forfecute cuticule, bețișoare de portocal, benzi de protecție pentru cuticule, bit-uri diamant, buffere, pensule de diferite mărimi, șabloane pentru unghii, capete de freză, tipsuri, dozatoare diferite mărimi, flori uscate pentru unghii, etc. Este vorba despre mai mult de 200 de accesorii și ustensile pe care le puteți folosi atunci când vă îngrijiți unghiile.

La fel de importantă și generoasă este și categoria de Decoruri unghii și tatuaje. Aici găsiți absolut orice tip de decor pentru unghii complexe, precum și tatuaje de cea mai bună calitate.

Folosite cu pricepere, vor crea manichiuri foarte estetice și interesante. La aceste produse, vă rugăm să adăugați cele mai profesionale geluri constructie, cele mai moderne soluții pregătitoare pentru manichiuri și foarte multe tipuri de pudre acrilice. Ele reprezintă și garanția faptului că manichiurile realizate cu ajutorul acestor produse vor fi și rezistente timp îndelungat.

Cum se fac comenzile?

Toate produsele Everin.ro pot fi comandate foarte simplu, online. Timpul de expediere al comenzii este de 1-3 zile. Plata se poate face cu cardul sau în numerar, atunci când veți primi coletul. Produsele pot fi returnate, dacă sunt respectate condițiile impuse de companie care sunt postate pe site. Prețurile sunt foarte bune!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA