AcasăEvenimentACADEMIA DE HANDBAL MINAUR - Protocol de parteneriat cu Ferencváros Budapesta

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR – Protocol de parteneriat cu Ferencváros Budapesta

DISTRIBUIȚI

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR Academia de Handbal Minaur continuă proiectele de dezvoltare a structurii şi metodologiei de pregătire a sportivilor.

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR În acest sens, a fost semnat un protocol de parteneriat cu clubul maghiar Ferencváros. Colegii din Budapesta au fost gazda unei delegaţii a Academiei în cursul săptămânii trecute, după ce au vizitat grupele Academiei în Baia Mare la începutul lunii februarie.

„Scopul acestui parteneriat este de a face schimb de experienţă la nivelul antrenorilor şi a conducerilor administrative, dar mai ales de a face pregătiri comune cu toate grupele de sportivi, atât la Baia Mare cât şi la Budapesta.

Considerăm acest parteneriat că fiind un pas important şi pozitiv în dezvoltarea clubului nostru, în îmbunătăţirea pregătirii sportivilor. Am găsit la Budapesta un club extrem de bine organizat, cu o baza sportivă impresionantă, cu oameni dedicaţi şi cu care am găsit idei şi ţeluri comune.

Suntem onoraţi de acest parteneriat şi suntem siguri că va avea un impact pozitiv asupra calităţii Academiei de Handbal Minaur” – Vasile Viman, preşedinte executiv.

sursa academiadehandbalminaur.ro

sursa foto fradi.hu

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA