AcasăEvenimentSportACADEMIA DE HANDBAL MINAUR - Juniorii IV, la Cupa FunSports din Brașov

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR – Juniorii IV, la Cupa FunSports din Brașov

DISTRIBUIȚI

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR În perioada 28-31 august, juniorii IV ai Academiei de Handbal Minaur au participat în Brașov la Cupa FunSports. Cei 22 de sportivi antrenați de Maria Pașca-Pop și Victor Pașca-Pop au fost împărțiți în două echipe.

„Am venit la Brașov cu dorința de a juca handbal, rezultatele de la acest turneu nefiind prioritare. Am luat decizia de a împărți cei 22 de jucători în două echipe echilibrate valoric pentru a da șansa tuturor să joace”, a spus Maria Pașca-Pop, antrenoare a Academiei de Handbal Minaur.

La această competiție, alături de cele două echipe ale clubului au mai participat alte șase echipe. Este vorba de CSM București, ACS Piticu Fetești, DSCL Sport Caracal, LPS Brașov, CS Axiopolis Cernavodă și ACS Transilvania Brașov.

La finalul competiției, Academia de Handbal Minaur a ocupat locul patru (prima echipă), respectiv locul cinci (a doua echipă).

Info şi foto

citeşte şi ACTIVITĂŢI SOCIALE ÎN BAIA MARE – Minorii centrelor de asistenţă socială, sfătuiţi de poliţişti cum să nu devină victimele unor infracţiuni sau accidente

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA