AcasăEvenimentSportACADEMIA DE HANDBAL MINAUR - Final de sezon regulat pentru juniorii II...

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR – Final de sezon regulat pentru juniorii II şi III

DISTRIBUIȚI

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR  Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus la scor împotriva echipei CSS ADEP Satu Mare, scor 39-10 în ultimul meci al sezonului regulat. La pauză, scorul a fost 21-3 în favoarea juniorilor băimăreni.

Partida a fost una fără istoric, oaspeții de la Satu Mare reușind să marcheze doar trei goluri în prima repriză. În actul secund, pentru Academia de Handbal Minaur au evoluat și câțiva sportivi de la grupa de juniori III.

Cu această victorie, juniorii II încheie seria H pe prima poziție cu 40 de puncte (11 victorii, 2 egaluri și 14 puncte pentru respectarea cerinței de talie).

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au obținut o victorie de palmares (scor 48-18) împotriva Academicii Cluj-Napoca, în ultima partidă a sezonului regulat.

A fost a 15-a victorie din 18 meciuri din acest sezon, băimărenii pierzând un singur meci. La pauza jocului de astăzi, scorul a fost 25-11.

Partida a fost una fără istoric, juniorii noștri având un avantaj comfortabil încă din startul partidei, scor 8-1 (min. 7).

Diferența s-a dublat până la pauză, când scorul a fost 25-11. Repriza secundă a fost și ea fără istoric, iar pentru echipa noastră au marcat (cu excepția portarilor) toți sportivii trecuți pe foaia de joc.

Așadar, juniorii III termină seria H pe prima poziție cu un total de 47 puncte. Pentru aceștia urmează turneul semifinal, care va avea loc la sfârșitul lunii aprilie.

Sursa info şi foto Academia de Handbal Minaur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA