AcasămodeleABUZ SEXUAL - Tânăr de 16 ani, suspectat că şi-a violat verişoara cu...

ABUZ SEXUAL – Tânăr de 16 ani, suspectat că şi-a violat verişoara cu trei ani mai mică (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ABUZ SEXUAL Un tânăr în vârstă de 16 ani din Chiuiești (judeţul Cluj) este suspectat că și-ar fi abuzat sexual verișoara cu trei ani mai mică. Polițiștii au deschis imediat un dosar în acest caz.

ABUZ SEXUAL Grozăvia s-ar fi petrecut astăzi, înainte de lăsarea întunericului, în cimitirul din localitate. Minora de 13 ani se juca împreună cu câteva prietene pe terenul de fotbal din Chiuiești, când a fost abordată de verișorul ei de 16 ani. Acesta din urmă ar fi convins-o să îl însoțească în cimitir, loc în care ar fi abuzat-o sexual.

”Fetița a fost la terenul de fotbal, s-a dus acolo cu alte fete și s-a jucat și s-a dus cu băiatul de-acolo… Fetița a plâns, nu ne-a zis nimic…”, a declarat tatăl minorei.

Șocant este faptul că abuzul s-ar fi petrecut în mai multe rânduri, fără ca fata să spună cuiva vreun cuvânt. De abia astăzi, când tatăl minorei a văzut-o plângând, a reușit să afle ceea ce se petrecea între ea și verișorul ei, în cimitir, într-un grajd sau într-o casă părăsită. Bărbatul a pus imediat mâna pe telefon și a reclamat cele aflate de la fiica lui.

”Fata așa a zis, că s-a întâmplat de mai multe ori. Ultima dată ar fi fost astăzi…”, a mai explicat tatăl victimei.

Oamenii din sat îl cunosc pe adolescent și spun despre el că a furat din mai multe locuințe, fiind capabil să comită un abuz sexual chiar cu propria verișoara.

”Doamne ferește să fie adevărat… Băiatul a mai făcut probleme, a mai intrat prin case, a mai furat…”, a povestit un sătean. ”Intra prin case, fura…”, și-a amintit o altă bătrânică din Chiuiești.

Fetița, însoțită de mama ei, a fost transportată la IML Cluj pentru examinare medico-legală. De asemenea, oamenii legii l-au condus pe tânăr la secția de poliție pentru audieri și urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate în cimitir și dacă abuzul sexual se confirmă sau nu.

sursa INFO şi VIDEO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA