AcasăNews AlertABUZ - Deşi nu mai face parte din Consiliul Judeţean, Marin Brăgaru...

ABUZ – Deşi nu mai face parte din Consiliul Judeţean, Marin Brăgaru este preşedintele Consiliului de Administraţie de la Aeroport

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un apropiat al viitorului fost preşedinte al Consiliului Judeţean, Zamfir Ciceu, face legea la Aeroportul Internaţional Baia Mare. Este vorba despre avocatul Marin Brăgaru, cel care conduce Consiliul de Administraţie de la aerogara băimăreană şi care încasează lunar o indemnizaţie consistentă în această calitate, deşi nu mai face parte din Consiliul Judeţean Maramureş.

Brăgaru a fost numit administrator public în aprilie 2013, dar în cei peste doi ani pe care i-a petrecut în instituţia Consiliului Judeţean a fost mai mult invizibil. O simplă căutare pe dările de seamă de la CJ arată că s-a plimbat destul de mult prin străinătate, iar Zamfir Ciceu, deşi avea doi vicepreşedinţi, a preferat să-i încredinţeze lui aparatul de specialitate şi ordonarea creditelor. Numai că Brăgaru era precum luptătorii „ninja”, invizibil.

În luna iulie 2014 Marin Brăgaru a fost numit reprezentant al Consiliului Judeţean Maramureş în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Baia Mare, iar în decembrie 2015 a fost ales preşedinte al aceluiaşi CA, deşi încă din iulie 2015 Brăgaru demisionase din Consiliul Judeţean.

Fostul asociat la cabinetul de avocatură al Preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş a rămas în CA la Aeroport în calitate de preşedinte de unde încasează lunar o indemnizaţie consistentă, undeva în jurul sunei de 1.600 de lei, bani pentru care se deplasează în medie cam o dată pe lună până la Tăuţii Măgherăuş şi asta de aproape un an.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA