AcasăNews AlertABERANT - Un băimărean a rămas fără cartea de identitate după ce...

ABERANT – Un băimărean a rămas fără cartea de identitate după ce a votat!

DISTRIBUIȚI

Constantin Dănuţ, un băimărean de 54 de ani, a rămas fără cartea de identitate şi asta chiar în secţia de votare. Pentru că s-a grăbit să plece din oraş şi să ajungă la casa de la ţară care este la peste 30 de kilometri distanţă, s-a gândit să treacă întâi pe la secţia de votare să-şi facă “datoria de cetăţean”. 
A avut însă parte de o surpriză neplăcută la urne pentru că, din neatenţie, domnişoara care se ocupa de evidenţa votanţilor a dat cartea lui de identitate unui alt votant.

“Am venit la vot, am dat buletinele, am intrat în cabina de vot, am ieşit, mie mi s-a dat buletinul, soţul pe când a venit nu avea buletinul să i-l dea. Nu se ştie, a rămas un buletin al cuiva, un buletin în plus dar al soţului meu nu este”, a declarat Florica Dănuţ, soţia celui care a rămas fără cartea de identitate.

13351016_1255745781110136_424763999_o

De aici până la scandal nu a fost decât un pas. Degeaba au încercat membrii comisiei de votare să dea de cel care a plecat cu buletinul bărbatului pentru că nu au dat de el. Era ca şi cum ar fi căutat acul în carul cu fân.

”Dânsul când a ieşit, înaintea lui a fost un domn şi s-a grăbit şi a venit să-şi ia buletinul şi nu a mai verificat numele de pe el şi a plecat. Şi noi am încercat să-l contactăm şi acum avem o maşină şi-l caută şi o să aducă buletinul înapoi. Oricum până astăzi îl aduce”, a precizat preşedintele Secţiei de votare cu numărul 2 din Baia Mare.

Cei doi soţi nu au mai aşteptat să fie găsit cel care a plecat cu documentul dar, la mai mult de patru ore au fost sunaţi că aceasta a fost recuperată.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA