Acasăsinucidere maramuresABANDONEAZĂ HANDBALUL? – Adriana Nechita se căsătorește cu un milionar!

ABANDONEAZĂ HANDBALUL? – Adriana Nechita se căsătorește cu un milionar!

DISTRIBUIȚI

Adriana Nechita, jucătoare la HCM Baia Mare, componentă a naționalei feminine de handbal, se află într-un moment de cumpănă a activității sportive. De aproape un an, Ada trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daniel Dan, fiul cunoscutului om de afaceri din Certeze, Vasile Dan, cel care administrează firma de succes Dan Steel.

El este fondator al firmei care activează în domeniul produselor de metalurgie și materiale de construcții, fiind lider pe piața de produse trefilate (sârmă, plase, cuie etc). Vasile Dan a intrat în afaceri în 1991, reușind în timp să construiască o afacere de familie care produce peste 2.000 de tipuri de produse, numai în segmentul cuielor existând peste 300 de modele.

Părintele și-a implicat familia în afacerile sale, ginerele s-a ocupat de partea de import-export, iar Daniel, iubitul Adei, este director comercial în cadrul firmei care are o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro pe an. Ultimul top al milionarilor români îl prezintă pe Vasile Dan cu o avere de 34-36 milioane de euro.

Ada Nechita şi Daniel Dan formează un cuplu de mai multă vreme, dar până de curând au fost foarte discreți cu relația lor. Ada a fost cea care a recunoscut prima relația pe o rețea de socializarea. Se pare că a fost nevoită să o facă publică, mai ales că tot mai multe surse neoficiale susţin că ea ar fi gravidă, așa că se fac pregătirile de nuntă. E foarte bine din moment ce Ada şi Dani se înţeleg de minune şi formează un cuplu fericit, susțin apropiații lor.

G. Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA