AcasăActualitate112A VRUT SĂ-ȘI IMPRESIONEZE PRIETENII - Un tânăr a murit pentru un...

A VRUT SĂ-ȘI IMPRESIONEZE PRIETENII – Un tânăr a murit pentru un selfie

spot_img

DISTRIBUIȚI

A VRUT SĂ-ȘI IMPRESIONEZE PRIETENI Soartă cruntă pentru un tânăr care a murit pentru un selfie în Gara din Buzău. Bărbatul de doar 30 de ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon staționat pentru a-și face o poză cu telefonul. Buzoianul s-a ales cu arsuri grave și n-a avut nicio șansă, scrie Libertatea.

A VRUT SĂ-ȘI IMPRESIONEZE PRIETENI Toate eforturile medicilor pentru a-l salva pe tânărul electrocutat pe calea ferată au fost zadarnice. Bărbatul s-a electrocutat, după ce s-a urcat, joi, pe un vagon staționat în Gara Buzău. S-a apropiat de cabluri și atunci s-a format un arc electric.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Mihăilești, a fost găsit în stare gravă. A fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Buzău pentru că avea arsuri severe.

Potrivit medicilor, bărbatul s-a ales cu arsuri pe faţă de gradele I şi II, pe torace, abdomen, spate, pe un picior, de gradul I şi plagă deschisă piramidă nazală. Cadrele medicale spune că au făcut eforturi ca să-l stabilizeze hemodinamic și respirator.

Din păcate, victima nu a supraviețuit primelor 24 de ore critice. Tânărul a murit la secţia Reanimare. Dacă ar fi supraviețuit, urma să fie transferat la secția de Chirurgie Plastică pentru a fi operat.

Acesta nu este primul caz în care tinerii riscă viața ca să realizeze fotografii cu care să-și impresioneze prietenii.

În urmă cu aproape două săptămâni, o adolescentă a murit după ce a căzut de la înălțime, în timp ce își făcea un selfie. Denisa Voilean a urcat pe acoperișul clădirii, însoțită de două profesoare și mai mulți prieteni.

Pe 10 martie, un adolescent din București a fost la un pas de moarte, după ce a ținut să se fotografieze pe podul feroviar din parcul Herăstrău, lângă linia de înaltă tensiune.

Băiatul a fost transportat cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului la Spitalul Grigore Alexandrescu. Medicii susțin că adolescentul s-ar recupera cu dificultate și ar putea rămâne cu sechele.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA