Acasăsinucidere maramuresA ȘOCAT ITALIA (VIDEO) - Un tânăr din R. Moldova și-a ucis...

A ȘOCAT ITALIA (VIDEO) – Un tânăr din R. Moldova și-a ucis iubita gravidă în 6 luni. Motivul este halucinant!

DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 19 ani a șocat Italia, după ce și-a ucis iubita gravidă în șase luni. Motivul este unul halucinant, relatează La Repubblica: tânăra nu a vrut să facă întrerupere de sarcină. 

Criminalul, în vârstă de 19 ani, este origina din Republica Moldova. Acesta a fost arestat de poliția din Treviso sub acuzația că și-a ucis fosta iubită. Tânăra ucisă, Irina Bacal, avea 20 de ani și era tot din Republica Moldova.

Crima a avut loc duminică seară, relatează Știrile Pro Tv. Mama tinerei a anunțat dispariția fetei abia marți. Potrivit presei italiene, bărbatul i-a zdrobit capul tinerei cu o piatră, după ce s-a certat cu ea. Cadavrul gravidei a ajuns într-un râu, unde criminalul ar fi încercat să îl ascundă cu niște crengi.

Poliția l-a prins pe ucigaș în momentul în care încerca să vândă la un amanet bijuteriile fetei.

Potrivit presei italiene, cei doi au avut o relație până în luna septembrie 2016. Sarcina fetei ar fi fost motivul care a dus la crimă. Tânărul i-ar fi cerut iubitei să facă avort, însă aceasta a dorit să păstreze copilul. Criminalul și-a recunoscut fapta și a spus poliției că a comis fapta după ce s-a certat cu iubita lui care i-a cerut să își asume responsabilitatea asupra coilului. Mama fetei, care lucrează ca îngrijitoare în Italia, nu știa de sarcina fetei.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA