AcasăLifestyleMondenA SLĂBIT 10 KILOGRAME - Cântăreață din Baia Mare, va avea emisiune...

A SLĂBIT 10 KILOGRAME – Cântăreață din Baia Mare, va avea emisiune la TVR

DISTRIBUIȚI

A SLĂBIT 10 KILOGRAME Este originară din Baia Mare, a devenit cunoscută datorită vocii sale și este o prezență agreabilă. Chiar și așa Paula Seling, pentru că despre ea este vorba, a decis că trebuie să dea jos câteva kilograme, cu atât mai mult cu cât va avea o emisiune din toamnă pe TVR2.

 

La vremuri noi, forme noi. Pe asta a mizat şi Paula Seling, pe care de luna viitoare o vom vedea nu numai în concerte, ci şi la televizor, la TVR2, la emisiunea de divertisment „Duelul pianelor”. Şi-a dorit să fie mai sexy, aşa că a scăpat, cu ambiţie, de kilogramele în plus, relatează Click.

La concertele recente, dar şi la apariţiile TV, Paula Seling (37 de ani) ne-a surprins cu o schimbare plăcută. A slăbit aproximativ 10 kilograme. Nu că asta ar conta foarte mult pe scenă, atunci când ai o voce ca a ei. Click! a aflat reţeta schimbării solistei, dar şi motivul. Recent, artista a filmat două videoclipuri, dar se şi pregăteşte să apară pe sticlă şi la o emisiune nouă de televiziune, la TVR 2.

A renunţat la carne, consumă multe legume în stare crudă şi se bazează mult pe exerciţii fizice. De mare ajutor îi este şi antrenorul Florin Uceanu, campion la culturism şi un guru pentru vedete în domeniul sportului. Drept răsplată că i-a modelat trupul, Paula i-a dat un rol în videoclipul “Weekend”, regizat de Ioana Gomoi, pe care l-au filmat la mare la finalul lui iulie, în Neptun. “Fac destul de mult sport. Merg la sală de trei ori pe săptămână, unde lucrez intens exerciţii/programe de forţă. Totodată, mă număr printre norocoşii care au şansa de a face ceea ce le place. Muzica este de-a dreptul o terapie care îţi creează un echilibru interior. Recent, am pornit şi proiectul prin care am ocazia de a transmite mai departe, din experienţa acumulată în aproape 20 de ani de carieră, celor care încă îşi caută drumul în muzică”, spune Paula Seling.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA