AcasăMARAMURESUL ISTORICA SFIDAT LEGILE FIZICII - După impact cu o altă mașină, un...

A SFIDAT LEGILE FIZICII – După impact cu o altă mașină, un autoturism s-a înfipt cu botul într-un șanț (FOTO/VIDEO CITITORI)

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație a avut loc astăzi în jurul orei 11.15 pe strada Făget (DN18) din Sighetu Marmației. Două autoturisme s-au ciocnit după ce un șofer ar fi efectuat manevra de depășire în timp ce șoferul din fața lui efectua virajul la stânga pentru a intra într-o curte.

Șoferul aflat în depășire a încercat să evite impactul cu autoturismul care circula în regim de taxi și care vira stânga.

În urma impactului, mașina aflată în depășire a părăsit partea carosabilă și s-a înfipt în șanțul din stânga direcției de mers. Autoturismul a stat, practic, la 90 de grade înfipt în pământ. O profesoară pasageră în autoturismul înfipt în șanț a fost rănită.

accident sighet 2Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță de la Sighetu Marmației a preluat-o pe profesoară și a transportat-o la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale suplimentare.

Un șofer aflată în trafic a trimis o înregistrare a ce s-a întâmplat la Sighetu Marmației. Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre vă rugăm să ni le trimiteți pe adresa: [email protected] Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA