AcasămodeleA REUȘIT - Sătmăreanul care a plecat din Tășnad și a ajuns...

A REUȘIT – Sătmăreanul care a plecat din Tășnad și a ajuns șoferul vedetelor din Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

Cristian Irimuș a plecat din România – mai exact din Tășnad – în căutarea unei vieți mai bune. Deși povestea pare să fie la prima vedere la fel ca a milioanelor de români plecați la muncă peste hotare, nu e nici pe departe așa. Cristian are o poveste tipică despre succes, desprinsă parcă din filme.

Cristian vorbește, fără nicio reținere, despre cum a plecat din România de la un loc de muncă bine cotat – respectiv de agent de vânzări – beneficiind de toate facilitățile în țară. Cu toate acestea, a vrut, totuși, mai mult de la viață. A vrut să vadă lumea! S-a împrumutat de la o bancă din România și a plecat în Marea Britanie. A început dintr-o spălătorie auto și a livrat chiar și pizza. Dar totul nu a fost decât o stație intermediară pentru a-și îndeplini visul.

”Am ajuns în Anglia cu bani din bancă, plătindu-mi datoriile după primul an muncit în străinătate. Aici am lucrat prima dată ca și spălător auto. Și asta după 10 ani de reprezentant vânzări pe județul Bihor, beneficiind în România de mașină, laptop, telefon. La primul loc de muncă am fost plătit cu 3,5 lire/oră de către un turc. Mai apoi, mi-am gasit job ca și livrator de pizza pe 4 lire/oră, plus mâncare”, a spus Cristian.

Cristian este acum un șofer privat și a cunoscut foarte mulți oameni importanți din Marea Britanie. Fie că vorbim despre vedetele din industria muzicii și a filmului, fie că vorbim despre lumea sportului. A dus și persoane importante din viața politică din Marea Britanie, despre care nu are voie să vorbească.

”Între timp îmi așteptam licența de „private hirer” șofer închiriat. Ușor, ușor am crescut. Însă nu mă opresc aici, vreau să văd nivelul maxim al acestei industrii. E vorba despre șofer pe Rolls Royce sau Bentley, unde salariile sunt incluse între 8000-9000 lire/lună, opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână”, a declarat Cristian Irimuș.

Cristian a reușit să întâlnească oameni celebri din toate domeniile: sport, muzică sau film! Ajunge să vorbim despre jucătorul de fotbal Rio Ferdinand de la Manchester United, Lewis Grabban – atacantul echipei Norwich City, cântăreața Sophie Ellis Bextor, cântărețul Peter Andre, Chloe Jasmine (concurenta X-Factor în Marea Britanie), super pugilistul Manny Pacquiao, Louis Walsh – membru al juriului X-Factor, cântărețul Craig David, fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli, fotbalistul Jamie Carragher – Liverpool și mulți alții.

Sursa: presasm.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA