AcasăEvenimentA RENUNȚAT LA EI - Mama copiilor abandonați în ușa Spitalului Județean...

A RENUNȚAT LA EI – Mama copiilor abandonați în ușa Spitalului Județean nu îi mai dorește (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Mama celor doi copilași abandonați la ușa Unității de Primire Urgență a Spitalului Județean Baia Mare a fost găsită de autorități. Aceasta a semnat că renunță la copii, pe care îi lasă în grija statului. Micuții au fost lăsați într-un cărucior iar la gât avea scris numele și data nașterii.

Fetița de un an și patru luni și băiețelul de două luni sunt sănătoși tun. Asta susțin medicii de la Spitalul din Baia Mare. În consecință aceștia au fost astăzi externați, fiind luați de un asistent material al DGASPC Maramureș. „Copiii sunt sănătoși, au luat în greutate. Pot oricând fi luați de cei de la Protecția Copilului” a declarat Sorina Pintea, manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Florin Tărțan, purtătorul de cuvânt al instituției a declarat că „avem acordul scris al mamei ca micuții să fie preluați de un asistent maternal specializat. Ancheta în acest caz continuă însă”.

Raspuns Vasile Dale 05.10.2015De altfel, mama copiilor susține că e mai bine pentru copii să fie luați și crescuți de stat, decât să moară de foame la ea. Femeia, din localitatea Jibou, mai are trei copii, pe care i-a dat în creștere tot statului.

În paralel, IPJ Maramureș a deschis un dosar de urmărire penală pe numele femeii pentru comiterea infracțiunii de abandon.

PĂRINȚII VOR FI DECĂZUȚI DIN DREPTURI.

VEZI ȘTIREA PUBLICATĂ ÎN PREMIERĂ DE ACTUALMM.RO.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA