Acasăoameni noiA PRIMIT O... AMENDĂ – Bărbat prins în timp ce se masturba...

A PRIMIT O… AMENDĂ – Bărbat prins în timp ce se masturba într-un parc de copiii din Timișoara

spot_img

DISTRIBUIȚI

A PRIMIT O… AMENDĂ  Un bărbat din Timișoara a fost prins ieri de către polițiștii locali timișoreni în timp ce se masturba într-un loc de joacă, uitându-se la copii. Bărbatul a scăpat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Polițiștii locali au acționat în cursul zilei de ieri, în jurul orei 11.20, în Parcul Copiilor, unde mai mulți cetățeni au semnalat prezența unei persoane care săvârșea acte și fapte obscene, de natură să provoace indignarea celor din jur, mai exact se autosatisfăcea lângă gardul parcului, pe zona dinspre Bdul Michelangelo. Polițiștii locali au acționat imediat și l-au identificat pe cel în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din Timișoara”, au transmis cei de la Poliția Locală.

Bărbatul n-a părut deloc rușinat de fapta sa, nici n-a arătat în vreun fel că regretă ceea ce a făcut. El n-a putut fi pedepsit de oamenii legii decât cu o amendă de 1.000 de lei.

Prins asupra faptului, acesta nu a avut nimic de obiectat dar nici nu a negat faptul că își oferea plăceri sexuale în public, într-un parc pentru copii. Cel în cauză a fost sancționat cu maximum prevăzut de Legea 61/1991 republicată pentru astfel de fapte, respectiv 1000 lei. Situații de acest gen au mai fost semnalate de-a lungul timpului în special în zona centrală, fiind însă necesar ca, pentru a se lua măsurile legale în timp util, cei care observă astfel de comportamente să le sesizeze. Reamintim că, potrivit legii, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora se sancționează cu amenzi de la 200 la 1000 lei”, au mai precizat cei de la Poliția Locală.

 

Sursă info și foto: Libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA