AcasăActualitate112A PATRA ZI DE CĂUTĂRI - Micuța Valentina, căutată 24 de ore...

A PATRA ZI DE CĂUTĂRI – Micuța Valentina, căutată 24 de ore din 24 de către polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari

DISTRIBUIȚI

A PATRA ZI DE CĂUTĂRI De câteva zile, forțe impresionante din cadrul ISU, IPJ, IJJ și zeci de voluntari o caută cu disperare pe micuța Valentina Rusnac, fetița de 6 ani dispărută în urmă cu patru zile din curtea unor vecini unde se juca împreună cu sora ei mai mică.

După ce ieri polițiștii maramureșeni au găsit în râu tricoul cu care era îmbrăcată copila înainte de a dispărea, s-a organizat o echipă pentru a se putea continua căutările inclusiv noaptea. Astfel, autoritățile au intervenit cu dispozitive speciale pentru a putea vedea noaptea atât pe uscat cât și în apă. Din păcate, căutările au rămas în continuare fără rezultat.

Azi, în a patra zi de când Valentina a dispărut, polițiștii, jandarmii și pompierii o caută în continuare pe fetiță atât pe uscat cât și în râu.

De menționat este că, printre localnici, circulă zvonul cum că Valentina ar fi fost răpită, caz în care tricolul acesteia găsit ieri în râu, la aproximativ 300 de metri de casă, ar putea fi o diversiune menită să atragă atenția autorităților și să-i pună pe o pistă greșită.

Cert este că au trecut peste 60 de ore de când Valentina este dispărută, iar șansele ca aceasta să fie găsită sunt din ce în ce mai mici.

Știre în curs de actualizare.

 

Adrian Barbur

 

Sursă foto: ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA