spot_img
AcasăActualitateA LĂSAT FRANȚA PENTRU MARAMUREȘ – Medicul care a pus țara natală...

A LĂSAT FRANȚA PENTRU MARAMUREȘ – Medicul care a pus țara natală și oamenii înaintea banilor

DISTRIBUIȚI

A LĂSAT FRANȚA PENTRU MARAMUREȘ  Ramona Avram, o tânără de 34 de ani din Oradea, s-a întors din Franţa pentru a fi medic într-o comună din Maramureş. Spune că nu i-au trebuit nici bani, nici casă, nici alte beneficii, ci doar să fie medic în ţara ei.

Cu mare bucurie şi fără să pună vreo întrebare suplimentară, aşa spune Ramona Avram, un tânăr medic din Oradea, că a acceptat postul de medic de familie din comuna Onceşti, judeţul Maramureş.

Tânăra doctoriţă era plecată în Franţa, unde era pe punctul de a semna un contract la un cabinet de medicină generală, al cărui medic urma să se pensioneze.

Mi-am dorit să se întâmple ceva, să nu fie nevoie să semnez acel contract şi să pot să mă întorc acasă”, spune acum tânăra doctoriţă.

Nu a fost vorba nici de bani şi nici de condiţii, despre care spune că erau foarte bune în Franţa. A plecat la invitaţia unei familii de români, care s-au stabilit acolo.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

citeşte şi ANCHETĂ DE AMPLOARE – 5 copii maramureșeni, singuri în Spania după ce părinții au decedat. Autoritățile se tem că ar fi victimele traficanților de persoane

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA