AcasăActualitateA IUBI ÎNSEAMNĂ A DĂRUI - Campanie de strângere de fonduri a...

A IUBI ÎNSEAMNĂ A DĂRUI – Campanie de strângere de fonduri a Asociației Esperando

DISTRIBUIȚI

A IUBI ÎNSEAMNĂ A DĂRUI Asociația Esperando derulează campania de strângere de fonduri „A iubi înseamnă a dărui”, începând cu data de 23 martie, pe o durată de douăsprezece luni.

Campania constă în amplasarea unor cutii de donații în diverse spații din Baia Mare: casieriile Vital, Drusal, Electrica, magazine ale Fermei Zootehnice, Hotel Mara, Eurohotel, Farmacia Cardio, Silvarom și alte magazine din oraș.

Comisia III de Activității social-culturale, învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, juridică și de disciplină a Consiliului Local Baia Mare a avizat favorabil campania de strângere de fonduri inițiată de Asociația Esperando.

Scopul campaniei este obținerea de fonduri necesare îmbunătățirii serviciilor oferite beneficiarilor asociației (persoane cu dizabilități), în contextul în care o zi de funcționare a Centrului de Recuperare Esperando costă peste 3.500 lei, costuri care acoperă:

– transportul la și de la Centru al beneficiarilor;
– transportul beneficiarilor în alte locuri, în cadrul acțiunilor de implicare în comunitate;
– alimentele;
– specialiștii: kinetoterapeuți, psihologi, asistenți sociali, educatori, terapeuți etc.);
– chiria pe spațiu;
– rechizite, consumabile și materiale educaționale;
– materiale igienico-sanitare;
– alte echipamente și materiale pentru recuperare.

În lipsa serviciilor oferite de centrul nostru (kinetoterapie, hidroterapie, logopedie, psihoterapie, masaj, reflexoterapie, fizioterapie, transport adaptat, educație personalizată și adaptată la nevoile și capacitățile fiecărui beneficiar, psihoterapie și sprijin psihologic, activități practice, artistice și de creație, terapie ocupațională, formarea deprinderilor de viață independentă, integrare socială, participare la viața comunității), beneficiarii ar fi condamnați la izolare și la deteriorarea capacităților și abilităților lor.

Până în prezent, Asociația Esperando s-a bucurat de un sprijin foarte mare din partea comunității, ale cărei donații au sprijinit munca derulată în cel 17 ani care s-au scurs de la înființarea asociației. Pentru a continua munca, avem, în continuare, nevoie de sprijn. Orice donație, oricât de mică, în cutiile Esperando amplasate în Baia Mare este de folos pentru transformarea vieții persoanelor cu dizabilități și suntem recunoscători pentru ea.

Vă mulțumim că ne sunteți alături! – se arată în comunicatul transmis de Asociația Esperando.

Asociația Esperando este o organizație non-profit a persoanelor cu dizabilități și a părinților copiilor cu dizabilități.

Esperando oferă neîntrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecțiuni/ dizabilităţi fizice și asociate.

Acestea includ recuperare, educație, psihoterapie, pregătire pentru viață, activități artistice, manuale și de creație, participare în comunitate.

Activitățile Asociației pot fi urmărite pe: www.facebook.com/asociatia.esperando/
Misiunea Asociației Esperando este de a aduce împlinire vieții celor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, înlăturând incertitudinile și temerile legate de viitor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA