spot_img
AcasăActualitate112A ÎNEBUNIT LUMEA - Un bărbat din Săbișa și-a dat foc la...

A ÎNEBUNIT LUMEA – Un bărbat din Săbișa și-a dat foc la mașină, dar și-a distrus-o și pe cealaltă, dintr-un motiv nebunesc

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Săbișa a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În data de 8 august, conform unor localnici, bărbatul ar fi condus autoturismul sub influența alcoolului și l-a accidentat în gardul unei case. De supărare că și-a stricat mașina, acesta i-a dat foc. Pentru ca tot tacâmul să fie complet, incendiul s-a extins și la celălalt autoturism al bărbatului, pagubele totale fiind estimate la 5.000 de euro.

Ce spune Poliția

În data de 8 august, polițiștii din Seini au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu în localitatea Săbișa.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în curtea unui imobil, ardea cu flacără deschisă un autoturism.

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj din cadru I.S.U. Baia Mare și unul de la Seini, care au început lichidarea incendiului, dar focul s-a propagat și la o autoutilitară aflată în apropiere, ambele proprietatea unui bărbat de 50 de ani, care locuiește la imobilul respectiv.

Bărbatul a fost identificat la fața locului și a relatat că el este cel care a declanșat incendiul. 

Echipajele de la I.S.U., au reușit stingerea incendiului, dar focul a distrus în proporție de 90%, autoturismul iar autoutilitara, a ars partea din față, în proporție de 15%, pagubele produse fiind de aproximativ 5.000 euro, pentru ambele autovehicule. 

Polițiștii au dispus transportarea bărbatului cu ambulanța, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, Secția Psihiatrie, în vederea efectuării unui consult de specialitate.

Ieri, 19 august, polițiștii au stabilit că incendiul a fost de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri din împrejurimi.

Astfel, în urma emiterii unui mandat de aducere pe numele acestuia, suspectul a fost condus de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, ocazie cu care organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Orașului Seini – Formațiunea Investigații Criminale, au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de autor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA