AcasăAdministrațieBaia MareA ÎNCEPUT ȘCOALA… FIZIC - Îmbulzeală de nedescris la școlile din Baia...

A ÎNCEPUT ȘCOALA… FIZIC – Îmbulzeală de nedescris la școlile din Baia Mare. Polițiștii sosiți la fața locului n-au avut ce să facă

DISTRIBUIȚI

Ieri, 8 februarie, a fost prima zi de școală în format fizic pentru unii elevi băimăreni. Având în vedere că municipiul se află în scenariul roșu, cu o rată a incidenței de 3,75/ 1.000 de locuitori (potrivit ultimului raport făcut public de DSP Maramureș în data de 25 ianuarie. De atunci, nu știm nimic), au început școala doar elevii din clasele I-IV și preșcolarii.

Prima zi de școală a decurs exact cum se aștepta toată lumea: nu copiii neapărat, ci părinții acestora s-au înghesuit efectiv pe la porțile unităților de învățământ. Echipaje de Poliție au fost trimise la mai multe școli din municipiu să supravegheze și să prevină astfel de situații. Doar că, ajunși la fața locului, agenții s-au trezit neputincioși în mijlocul îmbulzelii, fără să aibă vreo șansă de a dispersa mulțimea de părinți dornici să fie primii care își lasă copiii în curtea școlii.

O astfel de scenă a fost filmată de un cetățean la Școala Gimnazială Vasile Alecsandri de pe strada Banatului. Vă prezentăm mai jos imaginile video surprinse și vă lăsăm pe dumneavoastră să comentați:

ActualMM

Video: Szucs Albert

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA