AcasăNews AlertA ÎNCEPUT CU… STÂNGUL – Noul subprefect de Maramureș, Mihaela Oana Oșan,...

A ÎNCEPUT CU… STÂNGUL – Noul subprefect de Maramureș, Mihaela Oana Oșan, a depus astăzi jurământul

spot_img

DISTRIBUIȚI

A ÎNCEPUT CU… STÂNGUL Județul Maramureș are începând de astăzi un nou subprefect. Mihaela Oana Oșan a depus astăzi jurământul într-un cadru restrâns și, probabil din cauza emoțiilor, a pus mâna stângă pe Biblie la momentul jurământului.

Chiar dacă unii ar putea considera că acesta e un semn rău, sunt convins că doamna Oșan, care până de curând a fost directorul AJOFM Maramureș, va face față tuturor cerințelor pe care le presupune noua postură. La fel cum sper că prezența și apoi mult trâmbițata promovare a prezenței președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan, la această ceremonie a fost doar o gafă… pe fondul oboselii provocate de pandemia cu Coronavirus. Prefectul și subprefectul ar trebui să fie apolitici, iar dacă din primul minut al prezenței lor în noua postură totul se politizează.. No comment.

Hotărârea numirii ei în calitate de subprefect a fost luată în ședința de Guvern de la începutul săptămânii.

Ca o remarcă personală, apreciez că avem în sfârșit și o femeie într-o funcție cheie la nivel județean. Cu atât mai mult cu cât este vorba de un reprezentant al Guvernului în teritoriu. Guvern care, sperăm cu toții că într-un viitor apropiat va deveni unul legitim, după o perioadă destul de lungă de interimat.

Adrian Barbur

Sursă foto: PNL Maramureș/ Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA