AcasăEvenimentA ÎNCEPUT! – Băimărenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la cea...

A ÎNCEPUT! – Băimărenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la cea de-a treia ediție a Baia Mare Beach Handball Challenge

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 6 iulie, la Baia Mare se dă startul mult așteptatului eveniment Beach Handball Challenge. După zile întregi de muncă continuă și pregătiri, pentru că să aduci plaja de la mare la munte nu e o treabă ușoară, Beach Handball Challenge promite o experiență de neuitat și în acest an.

Unic în România și, deja, cu tradiție în Baia Mare, evenimentul ajuns la a treia ediție îi invită pe băimăreni, indiferent de vârstă, să ia parte la cele zece zile pline de distracție în Centrul Vechi al orașului.

Organizatorii au reușit în acest an performanța de a include evenimentul de la Baia Mare în Circuitul European de Beach Handball. Astfel, anul acesta, Baia Mare Beach Handball va fi gazda unei etape din cadrul căreia echipe din România, Europa și din toată lumea se vor bate pentru câștigarea competiției, promițând în același timp un spectacol ce nu poate fi ratat,

Evenimentul din acest an cuprinde patru competiții și va debuta astăzi cu binecunoscuta competiție de beach handball pentru amatori care va dura trei zile și va avea două categorii: masculin și feminin.

În perioada 8-12 iulie vom avea parte și de fotbal și volei pe nisip. Evenimentul principal al competiției și anume etapa din cadrul European Beach Handball Tour se va desfășura în perioada 13-15 iulie.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA