AcasăActualitate112A FOST REȚINUT – Unul dintre cei doi evadați a fost prins...

A FOST REȚINUT – Unul dintre cei doi evadați a fost prins de către polițiști

DISTRIBUIȚI

A FOST REȚINUT  Unul dintre cei doi deţinuţi care au evadat, miercuri seară, dintr-o secţie a Penitenciarului Timişoara, a fost prins în judeţul Caraş-Severin, în timp ce cel de-al doilea bărbat încă este căutat, informează News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, unul dintre cei doi bărbaţi care au evadat, miercuri, dintr-o secţie a Penitenciarului Timişoara,  Iulko Zoltan, în vârstă de 37 de ani, din Arad, care ispăşea o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru omor, a fost cel găsit de către poliţişti.

”Bărbatul a fost prins de poliţişti în judeţul Caraş- Severin, între localităţile Vermeş şi Berzovia. Era singur, neînsoţit. Cel de-al doilea bărbat care a evadat încă este căutat”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Bogdan Gavril, de 25 de ani, din Sibiu, şi Iulko Zoltan, de 37 de ani, din Arad, primul încarcerat pentru furt, iar al doilea pentru omor, au evadat, miercuri seară, dintr-o secţie a Penitenciarului Timişoara, aflată în apropierea Centrului de reeducare pentru minori de la Buziaş.

Cei doi se aflau la muncă, în regim semideschis, iar la un moment dat au escaladat gardul şi au fugit. Imediat au pornit în căutarea lor atât angajaţi ai penitenciarului, cât şi poliţişti şi jandarmi.

 

Sursă

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA