AcasăActualitate112A FOST PRINS ÎN FLAGRANT - Profesor universitar originar din Satu Mare,...

A FOST PRINS ÎN FLAGRANT – Profesor universitar originar din Satu Mare, arestat pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

A FOST PRINS ÎN FLAGRANT Un profesor universitar originar din județul Satu Mare, Ioan Ardelean, a fost prins în flagrant sâmbătă, 2 septembrie, primind bani de la studenți. Ardelean este cadrul didactic la Universitatea Tehnică din Cluj.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a hotărât reţinerea sa, în calitate de suspect, pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită.

Ioan Ardelean este originar din Tăşnad. Acesta a absolvit facultatea în 1975, iar din 1980 a lucrat ca şi cadru dicatic în cadrul universităţii, ajungând din asistent şi şef lucrări la conferenţiar în 1996 şi profesor în 2000.

Ardelean le predă studenților cursurile de Inginerie Mecanică, Mecanică Fină şi Mecatronică.

Din 1994 şi până în 2000 a făcut patru stagii de specializăare în ţări precum Franţa, Spania şi Germania.

Şi-a luat doctoratul în 1996, are circa 100 de lucrări ştiinţifice publicate în ţară şi străinătate, a semnat patru cărţi şi cursuri universitare şi a fost membru, coordonator sau director în proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale.

Info

Foto

citeşte şi SITUAȚIE COMPLICATĂ ÎN MARAMUREȘ – Un singur medic de medicina muncii la 20.000 de pensionari de invaliditate după ce unul e în arest la domiciliu iar celălalt e în concediu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA