AcasăActualitate112A FOST O FARSĂ – Salvatorii nu au găsit nici un camion...

A FOST O FARSĂ – Salvatorii nu au găsit nici un camion răsturnat pe drumul Nistrului

spot_img

DISTRIBUIȚI

NU SUNT DE GĂSIT  În urmă cu puțin timp, un apel la 112 au alarmat mai multe echipaje ale  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș (ISU).

La numărul de urgență 112 s-a anunțat un accident grav care s-ar fi petrecut pe drumul Nistrului. Un camion încărcat cu lemne și în care s-ar fi aflat 5 persoane s-a răsturnat într-o râpă. În urma apelului, mai multe echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

ISU și ambulanțe ale Serviciulul de Ambulanță Județean Maramureș (SAJ) și SMURD s-au deplasat de urgență la fața locului.

Deocamdată, echipajele nu au găsit locul indicat iar numărul de pe care a fost făcut apelul prin care s-a anunțat incidentul este închis.

Actualizare:

Numărul de pe care s-a făcut apelul de urgență, în urma căruia mai multe echipaje de descarcerare ale ISU, echipaje SMURD și ale SAJ s-au deplasat la fața locului, este în continuare închis.

După îndelungi căutări, echipele de salvatori au fost nevoite să renunțe și s-au retras de la așa zisul loc al accidentului. S-a constatat că apelul care a anunțat accidentul a fost, cel mai probabil, o farsă.

Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA