spot_img
AcasăActualitate112A FOST CONDAMNAT - Românul care și-a ucis mama și sora în...

A FOST CONDAMNAT – Românul care și-a ucis mama și sora în Italia va face închisoare pe viață

DISTRIBUIȚI

A FOST CONDAMNAT Andrei Filip, românul care și-a ucis mama și sora în Italia, în urmă cu un an, a fost condamnat la închisoare pe viață. Procurorii italieni au cerut ca Filip să execute pedeapsa în regim de izolare, scrie Libertatea.

A FOST CONDAMNAT Decizia urmează să fie atacată de avocatul tânărului din județul Neamț, care speră ca instanța superioară să arate clemență față de clientul său. În ultimul an, cât timp a fost închis, Andrei Filip a trimis mai multe scrisori surorii sale în care a menționat că regretă faptele pe care le-a comis, scrie zch.ro.

Dubla crimă a avut loc în februarie 2016. Andrei Filip, care pe atunci avea 22 de ani, și-a înjunghiat fără milă propria mamă și sora vitregă, o fetiță de 11 ani. A tranșat cadavrele și apoi le-a aruncat într-un râu din apropiere de Verona, susțin anchetatorii italieni.

După ce a comis oribilele fapte, s-a întors în România. Acasă, în localitatea Ghindăoani din județul Neamț, nu a spus nimănui despre ce a făcut.

Mai mult, s-a arătat surprins când a aflat că mama și sora sa au dispărut. Atunci a plecat în Italia, unde s-a predat carabinierilor.

Mirela Bălan, mama lui Filip, lucra de mai mulți ani în Italia și, înainte de a fi omorâtă, se certase cu fiul ei care n-ar fi vrut să muncească. Cruzimea de care a dat dovadă a șocat comunitatea din Ghindăoani și Italia deopotrivă.

„Eu cred că este o fiinţă înrăită din cauza mediului în care a crescut şi a ajuns în faza în care nu-i mai pasă de ceilalţi, indiferent că sunt rude sau străini”, spunea  la vremea respectivă, Iuliu Savin, primarul de Ghindăoani.

sursa INFO

sursa FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA