spot_img
AcasăLifestyleMondenA FĂCUT SENZAȚIE – Un concurent de la iUmor a rămas gol...

A FĂCUT SENZAȚIE – Un concurent de la iUmor a rămas gol pușcă pe scenă. Vezi reacția juraților

DISTRIBUIȚI

A FĂCUT SENZAȚIE  Un concurent de la iUmor, gol pușcă pe scenă în fața juriului, care a fost șocat de apariția bărbatului. Delia l-a considerat cel mai curajos concurent de până acum.

Un concurent de la iUmor, gol pușcă pe scenă, în fața a zeci de oameni.  „Mă numesc Mihai şi mă ocup cu instrumente. Sunt muzician autodidact şi mi-am făcut şcoală pe YouTube”, a spus actorul Munteniţă supranumindu-se „îmblânzitor de instrumente” aka Expertul.

A FĂCUT SENZAȚIE  Un concurent de la iUmor a rămas gol pușcă pe scenă. „Ce avem noi aici”

La început juriul a fost puţin contrariat, însă publicul l-a susținut atunci când a demonstrat, în schimbul hainelor de pe el, cât de bine poate cânta la diverse intrumente. Atât de bine încât practic a ajuns… gol puşcă, cu pantalonii în vine şi acoperit cu o chitară ukulele, făcându-l pe Cheloo să îi spună: „Ce avem noi aici – un pinguin cu chitară!” Bendeac a declarat că Munteniţă, colegul sau, l-a făcut să îşi vadă crezul împlinit. „Întotdeauna am susţinut că dacă faci un lucru, fă-l până la capăt. Dar nu am crezut că cei cu care lucrez or să o ia atât de în serios!”.

 

Sursă info.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA