Acasă Eveniment A FĂCUT PLINUL ȘI A FUGIT - Jandarmii au prins hoțul de...

A FĂCUT PLINUL ȘI A FUGIT – Jandarmii au prins hoțul de combustibil și l-au predat polișiștilor

DISTRIBUIȚI

Astfel, în data de 05.02.2015, în jurul orelor 15.00, în urma unei sesizări pe numărul  unic de urgenţă 112, echipa de intervenţie a Jandarmeriei Maramureş,  a fost direcţionată spre  staţia de alimentare cu carburanţi  situată la intersecţia bulevardelor Unirii şi Republicii, unde se  semnala prezenţa unei persoane bănuite de sustragere de combustibil.

La faţa locului a fost identificat numitul O. C. V., cu domiciliul în comuna Săcălăşeni, sat Culcea, jud. Maramureş. În fapt, în urmă cu câteva zile, tânărul a alimentat cu combustibil autoturismul Mazda 626GE  şi a plecat fără să plătească contravaloarea respectivă. În urma verificărilor întreprinse, numitul O.C.V. a fost reţinut şi  predat către lucrătorii din cadrul Poliţiei  Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor împrejurărilor  în care tânarul a alimentat cu combustibil în mod repetat din staţiile de alimentare cu carburanţi ( Lukoil, Petrom, Mol şi OMV ) de pe raza localităţii Baia Mare şi a plecat fără să plătească contravaloarea acestuia, având montate pe autoturism  numere de înmatriculare provizorii expirate.

IPJ Maramures: Bănuit de furt de combustibil, prins în flagrant

Ieri, 05 februarie, în jurul orei 15.00, un echipaj mixt de siguranţă publică, format din jandarmi şi poliţişti băimăreni, a prins în flagrant într-o staţie de carburanţi un tânăr de 21 de ani din satul Culcea, comuna Săcălăşeni. Acesta se afla la volanul unui autoturism despre care existau indicii că, în repetate rânduri, a alimentat combustibil din mai multe staţii din municipiul Baia Mare, după care a plecat fără să achite contravaloarea acestuia. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului. (foto arhiva)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA