AcasăEvenimentA DOUA EDIȚIE ÎN BAIA MARE – Pe 6 octombrie se va...

A DOUA EDIȚIE ÎN BAIA MARE – Pe 6 octombrie se va desfășura Noapte Albă a Galeriilor

DISTRIBUIȚI

A DOUA EDIȚIE ÎN BAIA MARE  Vineri, 6 octombrie 2017, Noaptea Albă a Galeriilor invită publicul la cele mai noi evenimente de artă contemporană românească și internațională la București, căruia i se alătură alte unsprezece orașe – Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și, nu în ultimul rând, Petrila. Peste 150 de galerii, spații alternative, huburi creative și ateliere de artiști se deschid și creează un traseu nocturn pentru a oferi publicului un program variat și dinamic.

În Baia Mare, Atelierul Memorial Vida Gheza din Piața Libertății nr 17, vă așteaptă între orele 20-24 la expoziția ”Gheza Vida și prietenii săi artiști” – o expoziție de pictură, sculptură, grafică și artă decorativă.

Galeria Partner de pe str Vasile Lucaciu nr 13 a pregătit expozitia personala jubiliara a lui Madarassy Gyorgy, organizata cu ocazia implinirii varstei de 70 ani. Program 21-01.

Organizator: Alina Rad (alinarad.eu)

„Noaptea Albă a Galeriilor / NAG continuă și în acest an dificil pentru cultura din România organizarea unui eveniment care oferă publicului un bun prilej de întâlnire și dialog cu arta contemporană. NAG crează un alt fel de hartă a orașelor în care case particulare, spații industriale sau instituții culturale devin pentru o noapte cele mai importante repere din spațiul urban. Mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru sprijinul acordat și nu în ultimul rând oamenilor extraordinari care fac posibil acest eveniment!” – Suzana  Dan, fondator Asociația Ephemair – organizator NAG național

Aplicația Noaptea Galeriilor

Și anul acesta venim în ajutorul tuturor celor ce vor să aibă parte de o experiență NAG cât mai completă și le oferim mai mult decât o hartă prin lansarea aplicației Noaptea Galeriilor, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii se vor putea loga cu ajutorul contului de Facebook, apoi se vor localiza pe harta orașului în care se află, vor putea vedea distanța până la locul evenimentelor din apropiere și își vor putea organiza un traseu personalizat cu spațiile favorite. Nu în ultimul rând, utilizatorii vor primi notificări în timp real cu informații despre vernisaje, recomandări și sfaturi pentru folosirea aplicației. Aplicația Noaptea Galeriilor și site-ul evenimentului conțin programul tuturor orașelor participante în cadrul Nopții Albe a Galeriilor 2017.

Eveniment Facebook NAG Național: https://www.facebook.com/events/1755166281429187/

Detalii despre NAG 2017:: http://www.noapteagaleriilor.ro/

Spot video NAG 2017: https://www.youtube.com/watch?v=mOjE1pKNsGE (animație: Șerban Jipa, sunet: Sillyconductor)

Vizualul ediției a unsprezecea Noaptea Albă a Galeriilor este realizat de Răzvan Cornici.

Organizator NAG național: Asociația Ephemair

Partener principal NAG național: BRD Groupe Societe Generale

Parteneri: Primăria Capitalei prin ARCUB, Institutul Cultural Român – ICR

Sponsori: Policolor, Corcova Roy & Dâmboviceanu, Catleya, NouMax

Partener juridic: Țuca Zbârcea & Asociații

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA