AcasăMARAMURESUL ISTORICA CREZUT CĂ SCAPĂ - Adolescent urmărit de polițiști la Crasna Vișeului

A CREZUT CĂ SCAPĂ – Adolescent urmărit de polițiști la Crasna Vișeului

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secţiei 4 Leordina au identificat ieri un bărbat care transporta cu autoturismul aproximativ 1000 pachete cu ţigări de contrabandă. Ţigările au fost confiscate iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 23 mai a.c., la ora 17.40, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism ce se deplasa pe DC 7 din Crasna Vişeului şi despre care existau indicii că ar transporta ţigări de contrabandă. Crezând ca va scăpa de controlul poliţiştilor, persoana aflată la volan şi-a continuat deplasarea iar după aproximativ 500 de metri, în momentul în care a ajuns pe un drum de căruţe, teren accidentat, autoturismul a fost oprit.

Poliţiştii au constatat că la volan se afla un tânăr de 18 ani din localitate iar în autoturism au fost găsite două cutii ce conţineau 990 pachete cu ţigări de contrabandă, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar autoturismul a fost indisponibilizat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA