AcasămodelePOLIȚIST BĂTUT DE UN ȘOFER BEAT – Agresorul a fost arestat ...

POLIȚIST BĂTUT DE UN ȘOFER BEAT – Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

DISTRIBUIȚI

Judecătorii bistrițeni au stabilit ieri ca Andrei Emil Tihan să-și petreacă următoarele 30 de zile după gratii după ce prins băut la volan, tânărul l-a lovit pe polițistul care îl oprise, provocându-i acestuia leziuni serioase. Polițistul a fost lovit în curtea spitalului și, deși întâmplarea a fost în plină zi, nimeni nu a sărit în ajutorul lui.

Polițiștii de la rutieră au avut parte, în 29 decembrie, de o zi de pomină. Ei au fost sesizați că un tânăr, aflat la volanul unui autoturism, circulă haotic prin oraș, a pornit pe contrasens, pe strada Împăratul Traian, străduță cu sens unic, și a ieșit fără nici o grijă în trafic pe Bulevardul Republicii.

După mai multe ture făcute în zona centrală a orașului, șoferul a fost în cele din urmă oprit de unul dintre polițiștii de la rutieră. A refuzat să sufle în etilotest, așa că polițistul l-a dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Aici a început circul…

Bărbatul a refuzat cu încăpățânare să-i lase pe medici să se apropie de el și să îi ia sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, ba chiar mai mult s-a luat la bătaie cu polițistul care îl adusese la spital.

Martorii incidentului povestesc că, furios, șoferul l-ar fi lovit pe polițist destul de grav, rupându-i nasul. Legiștii au confirmat că polițistul are fractură de piramidă nazală care necesită aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul nu a putut fi calmat decât de colegii polițistului, aflați în apropiere, care au fost chemați de urgență să îl ajute pe colegul lor, plin de sânge.

Ciudat este faptul că, cu excepția unui bătrânel, nimeni dintre angajații spitalului, martorii evenimentului, pacienți sau chiar aparținători nu a sărit să îl ajute pe polițistul bătut de șoferul extrem de agresiv. După acest incident bărbatul a fost încătușat și dus în arest.

Ieri, fără să stea pe gânduri, judecătorii bistrițeni au admis propunerea de arestare preventivă a lui Andrei Emil Tihan, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița pentru următoarele 30 de zile. Șoferul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și refuz de prelevare de mostre biologice.

El își va petrece Anul Nou în spatele gratiilor unde va rămâne până pe data de 28 ianuarie inclusiv dacă judecătorii de la Tribunalul Bistrița-Năsăud vor menține decizia magistraților de la Judecătorie.

Dacă atitudinea martorilor care nu au intervenit în ajutorul polițistului lovit cu sălbăticie sub ochii lor este una revoltătoare, atitudinea „colegilor” din poliție este de neînțeles! Întreaga întâmplare este ținută la secret, departe de ochii presei, comunicarea fiind pasată procurorilor. (bistriteanul.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA