spot_img
Acasăsinucidere maramuresA BĂGAT SPAIMA-N OAMENI – Un român a intrat într-o biserică din...

A BĂGAT SPAIMA-N OAMENI – Un român a intrat într-o biserică din Italia, de Bobotează, strigând „Allah Akbar”

DISTRIBUIȚI

A BĂGAT SPAIMA-N OAMENI  Clipe de groază la slujba de Bobotează, oficiată la o biserică catolică din Italia. Un român a stârnit panică în rândul credincioșilor, după ce a intrat în lăcașul de cult și a strigat „Allah Akbar”. Speriați, oamenii au crezut că au de-a face cu un terorist și au alertat Poliția. Carabinierii l-au ridicat pe bărbat care era beat criță.

Incidentul a avut loc, duminică, la biserica catolică din localitatea italiană Alba Adriatica, în timpul slujbei de Bobotează. Un român a intrat în lăcașul de cult și a strigat „Allah Akbar” (Allah este cel mai mare, în limba arabă).

De îndată ce au auzit expresia folosită de extremiștii islamici, cei aproape 50 de credincioși au crezut că e vorba despre un terorist și au sunat speriați la Poliție. Carabinierii au fost imediat la fața locului și l-au săltat pe bărbat. Anchetatorii au precizat că este vorba despre un român de 41 de ani care era beat. Preotul, care oficia slujba, l-ar cunoaște pe bărbat care nu are rezidență fixă în Italia, notează publicația Riviera Oggi, citată de rotalianul.
Românul a fost transportat la spital unde va fi supus mai multor investigații.

Sursă: Libertatea

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA