AcasăEvenimentSportA MERITAT-O! - A aruncat o vuvuzelă în teren şi acum nu...

A MERITAT-O! – A aruncat o vuvuzelă în teren şi acum nu va mai intra la meciurile de handbal un an de zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

Interdicţie de a lua parte la competiţii sportive, impusă de jandarmi pentru un baimarean de 42 de ani. Acesta, in timpul meciului de handbal feminin dintre HCM Baia Mare si CSM Bucuresti, a aruncat o vuvuzela in teren. Incidentul a avut loc marţi, 26 octombrie a.c., începând cu ora 18.30, în incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, atunci când s-a desfăşurat meciul de handbal feminin dintre echipele H.C.M. Baia Mare  şi C.S.M. Bucureşti. Jandarmii maramureşeni au sancţionat contravenţional o persoană care a încălcat obligaţiile ce revin spectatorilor la competiţii sportive.

Pe timpul desfăşurării partidei de handbal feminin, jandarmii maramureşeni au aplicat măsurile legale în cazul unui bărbat care a încălcat legislaţia în vigoare referitoare la obligaţiile spectatorilor pe timpul desfăşurării competiţiilor şi a jocurilor sportive. Este vorba despre F. M. de 42 ani, din Baia Mare, care a aruncat o vuvuzelă din plastic pe terenul de joc, în timpul partidei de handbal feminin.

În acest caz, jandarmii au procedat la legitimarea persoanei, fiindu-i aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 500 lei şi una complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de acest gen pe o perioadă de 12 luni, conform art. 20 lit. i din Legea 4/2008 completată de Legea 10/ 2012, privind prevenirea şi combaterea  violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA